PROBLEMEN met de computer / laptop / printer ??


computerdokter

 

 

 

 

 

 

 

Altijd lastig, de problemen op het digitale gebied. Je computer, of het programma waar je mee werkt, laat het ineens afweten. En altijd als het heel slecht uitkomt. Je voelt je dan behoorlijk machteloos. Vaak is dan niet iemand direct bereikbaar die je kan helpen .. En wat doe je dan? Je kunt in zo’n situatie natuurlijk naar de winkel gaan, waar je de computer / laptop gekocht hebt. Moet je dan ook zeker doen als het apparaat nog in de garantie valt. Is dat echter niet zo, dan kun je alsnog vragen voor reparatie. Dikke kans, dat ze je niet direct kunnen helpen. In dat geval moet je ‘m achterlaten en nog maar afwachten wat de kosten zullen zijn.

Lees meer: PROBLEMEN met de computer / laptop / printer ??

"De Sleutel" 23 augustus 2017

 

station

Overstapherinnering op de telefoon

Vrijwilligersorganisatie DigiBuurt Oss wil helpen bij het onder de knie krijgen van digitale vaardigheden en het bijspijkeren van computerkennis. Deze week in De Sleutel: de overstapherinnering OV met Google Maps.

Lees meer: "De Sleutel" 23 augustus 2017

"De Sleutel" 26 juli 2017

Phishing.jpg

CJIB-mail over boete

De mail die zogenaamd van het CJIB komt over een snelheidsovertreding is vals.

Lees meer: "De Sleutel" 26 juli 2017

"De Sleutel" 25 oktober 2017

thumb840 25 okt
Office 2007 stopt ondersteuning

Vrijwilligersorganisatie DigiBuurt Oss wil helpen bij het onder de knie krijgen van digitale vaardigheden en het bijspijkeren van computerkennis. Deze week in De Sleutel: overstappen op een nieuwe versie van het Microsoft-programma Office.

Lees meer: "De Sleutel" 25 oktober 2017